Σελίδες

Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

O ορισμός του Μαλάκα.

http://wwwaristofanis.blogspot.gr/2015/08/o_25.html

Αυτό το καλοκαίρι , ήταν το καλοκαίρι των αποκαλύψεων . 
Αποκαλύφτηκε τελικά ότι ο Σύριζα δεν είχε κανένα σχέδιο , πόσο μάλλον και εναλλακτικό . Ο βασιλιάς Τσίπρας ήταν γυμνός από την αρχή , αλλά εμείς ήμασταν τυφλοί από την ελπίδα και δεν το βλέπαμε . 

Αποκαλύφτηκε ότι ο Βαρουφάκης ,
δεν ήταν μόνο ο γκουρού της οικονομίας , αλλά και ότι είχε και κάτι καταπληκτικά πουκάμισα στη ντουλάπα του . Αποκαλύφθηκε επίσης και ότι το να αναθέτεις σε ‘’αυθεντίες‘’ και σε πουκάμισα να λύσουν το πολιτικό και κοινωνικό πρόβλημα , δεν είναι πάντα η καλύτερη επιλογή .
Αποκαλύφτηκε ότι το μνημόνιο τελικά ήταν μονόδρομος και χωρίς εναλλακτική διαδρομή . Κι αν ο άλλος δρόμος ανοίγει περπατώντας , αυτό προϋποθέτει ανθρώπους με πόδια και όρεξη για περπάτημα .
Αποκαλύφθηκε ότι η εθνική κυριαρχία μέσα στην ευρωπαϊκή ένωση και το ευρώ , είναι ένα κενό σχήμα λόγου. 
Αποκαλύφθηκε ότι ο τσαμπουκάς μας κρατάει , μέχρι να μας κλείσουν τις τράπεζες 
Αποκαλύφτηκε ότι μπάτσος παραμένει μπάτσος , ακόμα και με αριστερή κυβέρνηση . 
Αποκαλύφτηκε ότι ο πρόσφυγας , παραμένει ο επί της γης κολασμένος , σε όποια χώρα και αν βρεθεί . 
Αποκαλύφτηκε ακόμα , ότι όταν δυσκολευόμαστε να συζητήσουμε το πολιτικοκοινωνικό , τη θέση του στο δημόσιο διάλογο την παίρνουν ασημαντότητες , όπως η περίπτωση του Σπαλίαρα . 
Ο οποίος με τη σειρά του μας αποκάλυψε , ότι δεν φτάνει μόνο να γυμνάζεις κοιλιακούς και να είσαι μοντέλο . Πρέπει και να προσέχεις να μην αμολάς κοτσάνες .
Από όσους πάντως ξεβρακώθηκαν φέτος το καλοκαίρι , προσωπικά προτιμώ τον Σπαλιάρα . Δεν ζήτησε ποτέ την ψήφο μου και η σαχλαμάρα του έβλαψε μόνο τον ίδιο και κανέναν άλλο .
Αποκαλύφθηκε επίσης ότι η αυτονομία στον έρωτα , είναι ίσως και ο ορισμός του Μαλάκα. Στην πολιτική αντίθετα , ο Μαλάκας φαίνεται από την ανάθεση και την εμπιστοσύνη του σε ….. ‘’ αριστερούς ‘’ !!!

Αποκαλύφτηκε για μια ακόμα φορά , ότι ο μόνος δρόμος είναι η αυτοοργάνωση από τα κάτω . Βρισκόμαστε στο ίδιο σημείο που βρισκόμασταν πριν τέσσερα χρόνια , όταν το κίνημα γέμιζε τις πλατείες . 
Μόνο που τώρα οι πλατείες είναι αδειανές και οι παραλίες γεμάτες . Αποκαλύφθηκε δηλαδή , ότι στο τρίτο μνημόνιο , εμείς λείπαμε για διακοπές Καλό χειμώνα σύντροφοι .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου