Σελίδες

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Ειδικός φρουρός Από την Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία

Ειδικός φρουρός

Από την Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία




Κοινή ονομασία ανθρωποειδούς που κατάγεται κατά πάσα πιθανότητα από τα τρολ.
Το πρώτο δείγμα "ειδικού φρουρού" θα πρέπει να αποκολλήθηκε από τον πρωκτό κάποιου τρολ, αλλά αφού είχε βγει, κρεμόταν από ίχνος σπανακιού για μέρες, μαζεύοντας μύγες γύρω από τον πισινό του τρολ, ενόσω αυτό, είχε πατηθεί και πολτοποιηθεί από τρόλεϋ . Άλλες πηγές αναφέρουν το ενδεχόμενο ύπαρξης στον ιστό του "ειδικού φρουρού" ιχνών από ντιενέι Ορκ. Αυτό όμως δεν έχει διασταυρωθεί, διότι κανένας από τους επιστήμονες που διερευνούν το φαινόμενο δεν ονομάζεται Σταύρος.

Χαρακτηριστικά του ειδικού φρουρού

Βασικό χαρακτηριστικό του ειδικού φρουρού είναι ότι φέρει πιστολάκι και κάνει το νταή ενώ δεν ξέρει πώς χρησιμοποιείται. Περιφέρει τη βαρεμάρα του στην πόλη και μισεί οτιδήποτε όμορφο, έξυπνο ή δημιουργικό, όπως 15-χρονους που τα ονόματά τους αρχίζουν με Αλ (νόμιζε ότι πρόκειται για ΕΛ). Τα χαρακτηριστικά αυτά έχουν άμεση σχέση με την προέλευσή του, από τις λασπωμένες ποντικοφωλιές των πατριδόκαβλων τρολ, μέχρι τους ορκισμένους εχθρούς των εφήβων, τους Ορκ.
Ο ειδικός φρουρός υπάρχει για τον ίδιο λόγο που υπάρχουν οι κατσαρίδες, ο γεωργιάδης και το γκόλουμ. Ο λόγος αυτός παραμένει προς το παρρόν άγνωστος, αν και επιστήμονες θεωρούν πως υπάρχουν για να καθαρίζουν τον πλανήτη από τους ατίθασους και με παρεκκλίνουσα συμπεριφορά έφηβους.
-ΠΡΟΣΟΧΗ: να μην μπερδευτεί με: κράτος/ολόκληρο το αστυνομικό σώμα/τα ΜΑΤ/ κλπ μπαμπούλες και γενικεύσεις των γουόναμπη ψευτοανταρτών.

Προφυλάξεις

Αν δείτε ειδικό φρουρό: Η αντίδρασή σας θα πρέπει να είναι ακαριαία και θα εξαρτηθεί από διάφορους παράγοντες.
Αν το πλάσμα ειδικός φρουρός βρίσκεται ανάμεσα σε άλλα πλάσματα της συνομωταξίας του, κατά πάσα πιθανότητα κινδυνεύετε. Βγείτε από το οπτικό του πεδίο όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα πυροβολήσει. Καλυφθείτε και περιμένετε να απομακρυνθούν όλα τα ειδικά φρουρά προτού προχωρήσετε. Αν δεν υπάρχει μέρος να κρυφτείτε, κάντε το σταυρό σας. Μπορεί να γίνει κανένα θαύμα. Αν βρείτε που να κρυφτείτε αλλά πέσετε σε χρυσαυγουλάδες -μελλοντικούς ειδικούς φρουρούς- να εύχεστε να πέφτατε καλύτερα σε ζαρτινιέρα.

Χὸμπυ

Το ειδικό χόμπυ των ειδικών φρουρών είναι το ειδικό κυνήγι 15-χρονων γὸνων πλουσίων οικογενειών που κυκλοφορούν στις 9 παρά 10 στα εξάρχεια (σύμφωνα με την χούντα απαγορευμένη ώρα και απαγορευμένος τόπος), στις 6/12/08, του Αγίου Νικολάου δηλαδή. Τους ειδικούς φρουρούς υπερασπίζεται ο τακούνι-από-εξοστρακισμό-μοντελοπνίκτης-πανήψηλος-οικογενειάρχης-και-εν-θεώ-αδελφός Αλέξης Κούγιας. ΣΥΝΟΨΙΖΟΝΤΑΣ: βρες εναν 15-χρονο, πάρε ένα πιστόλι, πυροβόλησέ τον, σκότωσέ τον και η δικαιοσύνη θα αποφασίσει αν έπρεπε να πεθάνει. (υπό την ευγενικη χορηγια της χρυσής αυγής και των ενστόλων μελών της.)
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΚΥΝΗΓΙ 15-ΧΡΟΝΩΝ!!! ΝΑ ΟΡΙΣΤΕΙ ΣΥΓΓΕΚΡΙΜΕΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ή ΣΑΙΖΟΝ, ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ, ΟΧΙ ΠΡΙΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!
     πρόταση Άδωνη Γεωργιάδη
Αν είσαι 15 και δεν αγαπάς τη ζωή σου πάνε μια βόλτα στα εξάρχεια
     διαφήμιση Αβραμόπουλου
ΣΚΑΣΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΩ ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ
    -τώρα πια- γνωστή απειλή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου